4 Ağustos 2013 Pazar

Sınıfımız Psikopatlar Ordusu Gibi


Aklıma geldi de, ben size hiç sınıfımdan bahsetmemiştim. Bakalım neler olacak. Çünkü ilk defa başlık yazıyla çok uyumlu oldu. Sınıfımızdaki beş veya altı kişi dışında, hepsi bildiğin manyak. Önce Popi'den başlayalım. Lakap da çok güzel oldu. Popi, sınıftaki herkesle iyi geçinmeye çalışıyor; ama gizliden gizliye bazılarından nefret ediyor. Okula bu sene geldi; ama tanıdıkları da çok çıkınca birden popüler oldu. Beni sevmediğini biliyorum. Çünkü sınıfta onu takmayan kişiler arasındayım. S ile ben arkadaşken Popi S'ye bağırmıştı. Bu gerizekalı da "Bana bağırdı yaa." diye şakacıktan ağlar gibi yapmış, özür dilemişti. O bunları yaparken ben de: "Bağırdıysa bağırdı lan sanane." demiştim. Büyük ihtimalle duymuştu. Bir ara da Popi, D'ye beni göstererek: "Ben Annabeth'ten nefret ediyorum. Bak şimdi ne yapacağım!" dedi. Sonra ben arkadaşlarla konuşmaya dalmışken kolum tutup beni yere devirdi. Ben başladım gülmeye. "Hay Allah'ım manyak mısın ya?" diyerek kahkahalar attım. Sonra arkadaşlarla konuşmaya devam ettim. D bana "Sen güldükten sonra baya bir sinirlendi. Ağlamanı bekliyordu sanki." demişti. Amaan, umrumda değil. Sırf popi olmak için gizliden gizliye nefret ediyor. Direk dışa vursa ya! En sevmediğim insan tiplerinden... Popi ile ilgili bir sürü olay oldu da girmeyelim şimdi onlara, belki başka yazıda anlatırım. Bir de Rock var tabii. Çocuğun sadece iki işi var: Rock dinlemek ve benimle uğraşmak. Beni gıcık etmek için bana mal mal bakıyor. Çocukta tip de yok. Ben de başlıyorum gülmeye. Dersteyken bile beni gıcık ediyor. Of Allah'ım. D ve S'den hiç bahsetmeyeceğim zaten. A'dan da... O konuları biliyorsunuz. SB var bir de. O da Rock'la takılıyor. Tam ergen tanımlamasına uyacak bir kız. Durmadan rock dinliyor ve erkekfatmalık oynuyor diyebiliriz. Benim sevdiğim ünlülerden de nefret ediyor, o ayrı mesele tabii. Şimdi çıkmam gerek. Ayrıca hacker bana mesaj attı. Bir link attı ve beğenmemi istedi. Facebook sayfası gibi görünüyor; ama bir hacker oyunu olabilir. Bakmayacağım.

Öptüm.


15 yorum:

  1. Bu da geçer ya hu, de; hem mutlu hem de mutsuzken kendini sağlama almış ol. Popi'nin de kulağını çınlattım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Bu da geçer yahu" :).
      Şu sıralar Popi'nin kulağı çok çınlayacak galiba :D!

      Sil
    2. Aynen, öyle. Misalen acaba Annabeth yazı girmiş mi diye bakmaya girdim. Yazı bulamadım ben de gelip bir daha bu yazıya bakıp kulağını çınlattım.

      Sil
  2. Popi'yi hiiç sevmedim kolay gelsin :D

    YanıtlaSil
  3. Bizim sınıfta bunlardan tonlarca var,kolay gelsin *.*
    Bende beklerim;uykulupijama.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, her sınıfta var :D.
      Takip ettim :).

      Sil
  4. Herkes de sana takmış. Bence seni kıskanıyorlar. :D

    YanıtlaSil
  5. Herkesin sınıfında var böyleleri ama popiyi hiç sevmedim.Hackerın gönderdiği linklere filan tıklama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kimse Popi'yi sevmiyor. Yaranmak için yakınlaşıyorlar zaten.
      Tıklamam, merak etme. Son günlerde sesi çıkmıyor zaten :/.

      Sil
  6. Popi harbi psikopatmış ama yere devirmek nedir ya? :D

    YanıtlaSil
  7. Cidden sizin sınıf baya karmaşıkmış, bizimkinde sadece sevmediğim 1 kız var onun dışında herkesi çok severim hep sınıfça oturur muhabbet ederiz falan ama sizin sınıfta yok yok insan türü olarak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma da olmayacak sınıfta, tek insan ben kaldım eyvah :D.

      Sil